Qui som

PortaCabot és una xarxa de professionals que treballa en l’àmbit de la consultoria de les Administracions Públiques. Tenim com a missió assolir la maximització d’èxits dels nostres clients mitjançant la combinació de diferents eines de gestió, procurant sempre una visió integral i multidisciplinar que aportin valor estratègic a les organitzacions.

El treball transversal dels nostres equips de consultors són la millor garantia per a un enfocament global de les diferents problemàtiques de l’administració.

 

 

A qui ens dirigim

Administracions públiques


Acompanyem a ajuntaments, consells comarcals, diputacions i altres administracions públiques a trobar respostes a les seves necessitats de gestió i en l’elaboració de polítiques públiques

Empreses públiques


Ens adrecem a organismes autònoms, consorcis, empreses i altres organismes del sector públic que gestionen serveis per a les administracions, per col·laborar en el desenvolupament de les seves accions.

Empreses proveïdores del sector públic


Fruit de l’ampli coneixement de les Administracions Públiques, Portacabot ofereix a empreses proveïdores del sector l’assessorament i gestió de la relació amb els diferents ens.