PortaCabot cerca mediadors/es per al servei de mediació en zones d’oci nocturn a Castell-Platja d’Aro

FITXA DE PERFIL PROFESSIONAL

IDENTIFICACIÓ DEL LLOC DE FEINA

Mediadores/mediadors per al municipi de Platja d’Aro

NOMBRE DE VACANTS

2

OBJECTIU GENERAL DEL LLOC DE FEINA

Treballar conjuntament i coordinadament amb el cos de la policia local i amb els propietaris, responsables i personal dels locals d’oci nocturn per tal de prevenir i gestionar els conflictes que es puguin donar dins d’aquests espais i a la via pública.

FUNCIONS A DESENVOLUPAR

Les persones seleccionades s’incorporaran a un servei que te com a objectiu la realització d’un diagnòstic, sessions de formació i tasques de prevenció (pedagògiques, informatives, de sensibilització, …) i de gestió de conflictes.

Això passa per saber quines són les situacions de conflicte habituals susceptibles de poder intervenir abans de que escalin i es materialitzin amb violència.

Concretament:

 • Fer actuacions dels mediadors nocturns i formar al personal dels locals en habilitats mediadores.
 • Ajudar a actuar coordinada i conjuntament amb tots els actors que operen en les zones d’oci nocturn per prevenir i gestionar positivament els conflictes de baixa intensitat.
 • Col·laborar amb el personal dels locals d’oci nocturn a gestionar els desencontres, discussions i tensions amb els usuaris i donar-los suport per gestionar els conflictes que es puguin produir.
 • Cooperar amb la policia local a gestionar les situacions conflictives que generades en els locals d’oci nocturn puguin traspassar a l’espai públic o que es puguin ocasionar en aquest espai.

RESPONSABILITATS

Gestió de conflictes socials en l’espai públic, per a la contenció, control i seguiment d’incidents i conflictes relacionats amb la convivència en zones d’oci nocturn al municipi de Castell-Platja d’Aro.

FORMACIÓ REQUERIDA

Diploma d’Especialització, Postgrau o Master Universitàri en la Mediació, Gestió i Resolució de Conflictes socials, públics i comunitaris.

EXPERIÈNCIA PRÈVIA

Es valora de forma rellevant l’experiència en gestió i resolució de conflictes, especialment relacionada amb l’area d’especialització.  Es valora experiència en la conducció i dinamització de grups.

Es valora experiència en l’àmbit de la intervenció social, ja sigui a través d’administracions o organitzacions del tercer sector.

APTITUDS:

Iniciativa,  Autocontrol, Orientació al client, Empatia, Assertivitat, Pensament analític, habilitats negociadoresi mediadores, gestió emocional, de situacions de crisi.

S’ofereix:

Opció nits de cap de setmana:

 • Durada del Contracte laboral: 2 mesos, juliol i agost
 • Nits de feina: divendres, dissabte i diumenge
 • Horari de feina : de 22.00 hores a 05.00 hores.
 • Remuneració: 1.200€ bruts/mes aprox.

Opció de 5 nits a la setmana:

 • Durada del Contracte laboral: 3 mesos i 15 dies, de l’1 de juny al 15 de setembre
 • Nites de feina: dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge.
 • Horari de feina: de 22.00 hores a 05.00 hores.
 • Remuneració: 1.800€ bruts/mes aprox.

 

Si esteu interessades o interessats adreceu un correu electronic a info@portacabot.com adjuntant el vostre curriculum vitae de com a màxim 2 pàgines i assenyalant l’opció que voleu treballar.